Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Flamarabenco»

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Flamarabenco» ένα ταξίδι στις ρίζες της παράδοσης σε μια πολύ σύγχρονη προοπτική που συγχωνεύει τον μυστικισμό της Ανατολής με τη «φλόγα» του Flamenco και το άρωμα της Μεσογείου. 

Κυριακή 26 Μαΐου, Ώρα  21.00

Πηγή έμπνευσής, ο τεράστιος θησαυρός των μουσικών παραδόσεων αυτών των διαφορετικών πολιτισμών που επιτρέπει το κύριο χαρακτηριστικό του Flamenco, τον αυτοσχεδιασμό, αλλά και η ιδέα να εντοπίσουμε και να ενώσουμε τις κοινές ρίζες και τους ήχους των ειδών αραβικής και φλαμένκο μουσικής.

Τα μέλη του Γιάννης Παναγιωτόπουλος (ούτι, λύρα), Γεώργιος Μπαράκος (κρουστά) και Ανδρέας Κίκινας (κιθάρα φλαμένκο), προερχόμενοι από διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα, μοιράζονται ένα όραμα για το συνδυασμό διαφορετικών μουσικών στυλ, όλα επηρεασμένα ή εμπνευσμένα από ήχους της Ανδαλουσίας. Συνδυάζουν παραδοσιακές συνθέσεις από την Ανατολή με στοιχεία φλαμένκο και αυτοσχεδιάζουν σε μουσικά κομμάτια συνθετών όπως οι Naseer Shamma, Anouar Brahem, Paco de Lucia, Gerardo Nuñez και πολλοί άλλοι...

Διάρκεια 90’

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2610328394 Θέατρο Λιθογραφείον