Σαλάτα για το Πασχαλινό τραπέζι: Ντάκος ταψιού

Συνταγή για ντάκο ταψιού με βάση από παξιμάδια και καρυδόψιχα, κρέμα φέτας με κατίκι Δομοκού και ντοματίνια, για το Πασχαλινό τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα, από την φίλη μας Βασιλική Φαρμάκη.

Υλικά

παξιμάδια 250 γραμμάρια για ντάκο
καρυδια 100 γραμμάρια ψίχα
βούτυρο γάλακτος 80 γραμμάρια αγελαδινό

Για τη κρέμα

φέτα 300 γραμμάρια
κατίκι 500 γραμμάρια

Για τα ντοματίνια

ντοματίνια 300 γραμμάρια
ντοματα 3-4
κρεμμυδι 1 φρέσκο
κάπαρη 2 κουταλάκια του γλυκού
αλατι Κατά βούληση
ελαιολαδο 1 σφηνάκι
ρίγανη Κατά βούληση

daddy-cool.gr

Διαβάστε επίσης