Σοφία Αρβανίτη για Μαρίνα Σάττι: Αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα με τη μουσική στο μέλλον

Η Σοφία Αρβανίτη μοιράστηκε την άποψή της για το «Ζάρι» και τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», είπε ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος και έχει τις ικανότητες να κάνει ωραία πράγματα στο μέλλον στον χώρο της μουσικής. Επίσης, υποστήριξε ότι το «Ζάρι» ακολουθεί τη γραμμή της Eurovision.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Θεωρώ ότι θα μπορούσε αυτό το κορίτσι με τα εξαιρετικά ταλέντα και πτυχία που έχει στη μουσική να πει κάτι που δεν θα είναι μία μοδάτη πρόταση, αλλά κάτι που θα συγκλόνιζε την Ελλάδα αλλά και τον πλανήτη».

Επίσης, πρόσθεσε για τη γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι ξεχωριστών δυνατοτήτων και θα πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον, είτε είναι στη Eurovision είτε γενικά στην καλλιτεχνική της πορεία - γιατί κάνει παραγωγές, ασχολείται πάρα πολύ με τη μουσική - να κάνει πράγματα που έχουμε μάθει να τη βλέπουμε και να την ακούμε, γιατί εγώ την έχω καμαρώσει, έχω θαυμάσει το έως τώρα έργο της».

Σχετικά με το «Ζάρι», η Σοφία Αρβανίτη σημείωσε: «Αυτή είναι ας πούμε μία συνταγή που επιδίωξαν να κάνει για τη Eurovision, μέσα στα πρότυπα, στα συστατικά και τις συνταγές που μπορεί να έχει η Eurovision. Αυτή η γυναίκα μπορεί στο μέλλον να δώσει πολύ ωραία πράγματα. Δεν έχει να κάνει με το τι την ήθελα. Εγώ απλά άκουσα αυτό το οποίο έχει παίξει πάρα πολύ και είναι αυτή η γνώμη μου. Ξεκάθαρα αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα με τη μουσική και θα το δούμε αυτό στο μέλλον».
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ