Στίγκας: "Δυνάμεις του σκότους μας απέκλεισαν από τις ευρωεκλογές"

Δυνάμεις του σκότους απέκλεισαν τους «Σπαρτιάτες», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος για τον αποκλεισμό τους από τις ευρωεκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου.

«Τελικά οι δυνάμεις του σκότους με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικράτησαν της ανεξάρτητης σε εισαγωγικά δικαιοσύνης…» πρόσθεσε σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής.

«Πρώτη φορά στα χρονικά με καταχθόνιες μεθοδεύσεις αποκλείεται κόμμα από τις εκλογές. Ο αρχιερέας της διαπλοκής Κυριάκος Μητσοτάκης απαξιώνει το δημοκρατικό πολίτευμα… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει την μάσκα της δημοκρατίας κρύβονταν την ανάποδη αλήθεια. Οι “Σπαρτιάτες” παραμένουμε πιστοί στα προτάγματα των προγόνων μας», κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) την τελική λίστα των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και σε αυτή δεν υπάρχει το κόμμα των Σπαρτιατών. Ως υπομνήματα κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών είχαν καταθέσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά. Συνολικά κόπηκαν 15 κόμματα από τις ευρωεκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά η πρόεδρος του Α1 τμήματος ανακοίνωσε μόνο τη λίστα των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις ευρωεκλογές και καμία άλλη πληροφορία γύρω από το σκεπτικό του Αρείου Πάγου.

Πηγή: cnn.gr