Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε 24ο event Τοξοβολίας «International Total Field Game Achaios» Green Archery - Strofilia 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε 24ο event Τοξοβολίας «International Total Field Game Achaios» Green Archery - Strofilia 2024 που πραγματοποιήθηκε στις 12-13-14 Απρίλιου 2024 στο δάσος της Στροφιλιάς στη Δυτική Αχαΐα, σε διοργάνωση της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τη συμβολή του σωματείου Α.Σ.Τ. ΠΕΛΛΟΠΑ, του  Δήμου Δυτικής Αχαΐας,  της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού πάρκου υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς, με τη σύμφωνη γνώμη του Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ. και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Πάνω από 100 μικροί και μεγάλοι αθλητές τοξοβόλοι από 6 χώρες της Ευρώπης συμμετείχαν στις δράσεις του διημέρου στην παραλία της Καλόγριας και στο πευκόδασος.  Μονοπάτια τοξοβολίας με στόχους μέσα στο δάσος, πίστα τοξοβολίας για παιδιά, τοξευτικά παιχνίδια στην παραλία, αλλά και περιβαλλοντικές δράσεις όπως καθαρισμός του δάσους από σκουπίδια, παρατήρηση σπάνιων πτηνών στους υγρότοπους, ξενάγηση και ενημέρωση για τον υδροβιότοπο της Στροφυλιάς συνέθεσαν το διήμερο πρόγραμμα GREEN ARCHERY, με κορυφαίες τις δυο μεγάλες δράσεις: το TFG των μικρών το Σάββατο και το TFG ενηλίκων την Κυριακή.  Ο καιρός ήταν ιδανικός για να επισκεφτεί το κοινό το πανέμορφο δάσος και την παραλία της Καλόγριας, όποτε και οι δράσεις έτυχαν μεγάλης προσέλευσης κοινού.

Η οργανωτική ομάδα της δράσης μεταφέρει τις ευχαριστίες των διοργανωτών σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν οργανωτικά στη διεξαγωγή της δράσης, και ιδιαίτερα στο Σώμα Εθελοντών  Διασωστών Πυροσβεστών, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, και όλη την τεχνική ομάδα που ανέλαβε την υλοποίηση του 24th International TFG ACHAIOS Strofilia 2024 Green Archery.

Δίνουμε ραντεβού για μια ακόμα μεγαλύτερη διοργάνωση του χρόνου!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ