Θρυλικό βράδυ και γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός! Ανεπανάληπτη 4άρα στην Αγγλία επί της Άστον Βίλα και ένα βήμα από τον τελικό!

Τι μαγική βραδιά! Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 της Άστον Βίλα και έκανε το πρώτο βήμα για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League. Τρέλανε τους πάντες ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με χατ-τρικ, το "κερασάκι" έβαλε ο Έσε.

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν απίστευτος και με μία ονειρική εμφάνιση έκανε χατ-τρικ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να ανοίγει το σκορ στο 17' και να κάνει το 2-0 στο 29'. Οι Βίλανς απάντησαν, με τον Γουότκινς να μειώνει στο 45+1'. Ο Ντιαμπί έφερε ισορροπία στο 52'.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες έδειξαν τεράστια αποθέματα και μέταλλο. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε το χατ-τρικ με πέναλτι στο 56', με τον Έσε στο 67ο λεπτό να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ για τους ερυθρόλευκους.

Η ρεβάνς στο κατάμεστο Καραϊσκάκης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 9 Μαΐου στις 22:00, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν κάνει ήδη το sold out.

sport24.gr

Διαβάστε επίσης