ΔΕΝ επιστρέφονται οι πινακίδες για το τριήμερο - Διαμαρτυρίες από οδηγούς μετά τη "σφαγή" στο κέντρο της Πάτρας

Πληρώνουν τα πρόστιμα αλλά...

Καμία πινακίδα που έχει αφαιρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα δε θα επιστραφεί στους κατόχους οχημάτων όπως γινόταν πάντα λόγω του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου.

Πηγές του tempo24.gr από την Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν πως μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία εντολή να βγει ανακοίνωση για επιστροφή των πινακίδων.

Να σημειωθεί πως συνήθως η εντολή επιστροφής εκδίδεται τρεις ημέρες πριν την επέτειο - γιορτή, δηλαδή θα έπρεπε να γίνει χθες, τουλάχιστον σήμερα.

Όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι.

Οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες είναι έντονες από οδηγούς μετά τη «σφαγή» το απόγευμα της Τρίτης στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο των μέτρων για το κυκλοφοριακό, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθώντας να συμβάλλουν στη λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και της απομάκρυνσης των διπλοσταθμευμένων αυτοκινήτων, έδιναν... αφειδώς "ροζ" χαρτάκια με κλήσεις και αφαιρούσαν πινακίδες.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το tempo24.gr βεβαιώθηκαν δεκάδες παραβάσεις σε διπλοσταθμευμένα ΙΧ στις οδούς (και σε κάθετές τους) Καραϊσκάκη, Κανακάρη Μαιζώνος και Κορίνθου.

Μάλιστα πολλές ήσαν οι περιπτώσεις που οδηγοί που επέστρεφαν για να πάρουν τα οχήματά τους διαπίστωναν ακόμη ότι είχαν αφαιρεθεί και οι πινακίδες τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πέφτουν «βροχή « τα τηλεφωνήματα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες από ιδιοκτήτες που ζητούν να πληροφορηθούν πώς θα πάρουν πίσω τις πινακίδες τους πληρώνοντας τα πρόστιμα, δεδομένου ότι μεσολαβεί τριήμερο και πολλοί θέλουν τα ταξιδέψουν, όμως εκεί έχουν αρνητική απάντηση.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα:"Σφαγή" στο κέντρο της πόλης για το διπλοπαρκάρισμα-Η Τροχαία "ξήλωνε" πινακίδες και βεβαίωνε κλήσεις "με το τσουβάλι"

Διαβάστε επίσης