Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Νταγιούκλα που έπεσε θύμα τροχαίου

συγκρατημένη αισιοδοξια εκφραζουν οι θεραποντες γιατροί

Αγωνία στο τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην τοπική κοινωνία για τον 17χρονο παίκτη της Θύελλας Πατρών, Γιώργο Νταγιούκλα, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο ΠΠΝΠ, έπειτα από τροχαίο που είχε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε σοβαρό τροχαίο, οδηγώντας μηχανάκι στην Ακρωτηρίου, την ώρα που πήγαινε στην προπόνηση της Μικτής.

Η κατάσταση του είναι σταθερή, όμως παραμένει κρίσιμη από την πρώτη στιγμή.

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για την περίπτωση του νεαρόυ ποδοσφαιριστή. 

Το νεαρό της ηλικίας του και ο δυνατός οργανισμός φαίνεται πως λειτουργούν υπέρ του, καθώς νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τη Δευτέρα πλέον οι γιατροί του Νοσοκομείου θα επιχειρήσουν να τον "ξυπνήσουν" για να διαπιστώσουν αντιδράσεις και έπειτα θα προχωρήσουν στην επόμενη κίνησή τους. 

Το τροχαίο που είχε το 17χρονο παιδί έχει συγκλονίσει το Πατρινό ποδόσφαιρο και τα μηνύματα συμπαράστασης  προς την οικογένεια του,είναι αλλεπάλληλα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ και πρόσφατα συμμετείχε στη νικηφόρα ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο  σχολιικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λυκείων ΕΠΑΛ.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK 

Η μητέρα του Γιώργου Νταγιούκλα Γλυκερία, έγραψε στο προφίλ της στο facebook: 

"Ευχαριστώ όλους για τις ευχές........θα τις κρατήσω μαζί νε τη θετική σας ενέργεια κ το ενδιαφερον που δείξατε για το Γιώργο μου.....κάντε ολοι μια προσευχή......ειναι δυνατός θα τα καταφέρει....Γιώργο εισαι γηπεδο παίξε μπάλα......θα τα καταφέρεις είμαστε ολοι εδω♥"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας εκφράζει «την αμέριστη συμπαράσταση στον συμπαίκτη μας Γιώργο Νταγιούκλα που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και τα καλύτερα για αυτόν. Προσευχόμαστε στον Θεό για τον φίλο μας».

Από την ομάδα Παίδων της ΑΕ Πάτρας 2005 ο Φώτης Μυλωνάς ένας εκ των αρχηγών, δημοσιεύτηκε στο facebook το παρακάτω κείμενο συμπαράστασης προς τον τραυματία ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών, Γιώργο Νταγιούκλα.

«Εκ μερους της ομαδας των παίδων πατρα 2005 ευχομαστε ολοι γρηγορη ανναρωση στον Γιωργο και κουραγιο στην οικογενεια του ....Γιωργαρε ενας αγωνας ειναι και αυτος σαν ολους τους αλλους ... Θα βγεις ΝΙΚΗΤΗΣ! .....Προσευχομαστε ολοι για το καλυτερο και ξερουμε οτι μπορεις να τα καταφερεις... Σηκω παιχταραα ..Ειμαστε διπλα σου.!»

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε και η Ακαδημία του Αχαϊκού για τον πρώην ποδοσφαιριστή της, Γιώργο Νταγιούκλα αναφέροντας τα εξής:

«Η ακαδημία του ΑΧΑΙΚΟΥ εύχεται γρήγορη ανάρρωση και δύναμη στους γονείς του Γιώργου Νταγιούκλα ενός παιδιού που ειναι κόσμημα για το αχαικό ποδόσφαιρο μετά το ατύχημα που είχε! Γιώργο όλη η Πάτρα είναι δίπλα σου θα βγείς νικητής!»

Ο αρχηγός της ομάδας Παίδων της Νίκης Δαβουρλής, Αντώνης Σαρρής έστειλε εκ μέρους όλης της ομάδας του, μήνυμα συμπαράστασης στον ποδοσφαιριστή της Θύελλας, Γιώργο Νταγιούκλα. 

"Εκ μέρους της ομάδας Νίκη-Δαβουρλής εύχομαι στο Γιώργο καλή και γρήγορη ανάρρωση και κουράγιο στην οικογένειά του....Γιώργο είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις, είμαστε όλοι δίπλα σου και προσευχομαστε για το καλύτερο....!", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Εξάλλου, σε μια συγκινητική στιγμή για τους ανθρώπους της Θύελλας οι άνθρωποι της ομάδας, ο προπονητής Αντώνης Ζήκος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων αφιέρωσαν την πρόκριση στους "8" στον συμπαίκτη τους Γιώργο Νταγιούκλα που περνά μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του. 

 

 

Διαβάστε επίσης