Τόρρες: «Δεν έχει τελειώσει η παραμονή, θέλουμε 3 βαθμούς με Αρη»

παναχαική

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής είναι ο Τζούλιαν Τόρρες ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται με τα κοκκινόμαυρα και έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Volleyleague.
Ο Ισπανός κεντρικός μίλησε στο panaxaikivolley.gr για την απόφαση του να έρθει στην Πατρινή ομάδα, για την πορεία της Παναχαϊκής, τους οπαδούς αλλά και για την επόμενη χρονιά….
-Πως αποφάσισες να έρθει στην Ελλάδα και την Παναχαϊκή;
Τ.Τ.: «Το περασμένο καλοκαίρι δεν είχα κάποια αξιόλογη πρόταση για να παίξω επαγγελματικό βόλεϊ στην Ισπανία η σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Τον Ιανουάριο με πηρέ τηλέφωνο ο μάνατζερ μου και με ενημέρωσε για την πρόταση της Παναχαϊκής. Γνωρίζω την δυναμική της ελληνικής λίγκας, ήξερα για την Παναχαϊκή και από την στιγμή που με ικανοποίησε η πρόταση, απάντησα θετικά αν και μου λείπει η οικογένεια μου».
– Η ομάδα βρίσκεται σε ικανοποιητικό σημείο για την παραμονή της στην κατηγορία. Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρει;
Τ.Τ.: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα γνώριζα τις δυσκολίες που υπάρχουν, την βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά και την δυναμική της. Στόχος μας ήταν να μείνουμε στην Α1 Εθνική και νομίζω ότι την έχω βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου. Από την εμπειρία μου όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, βρίσκεται σε καλό σημείο όμως όλα μπορούν να συμβούν και για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα παιχνίδια που απομένουν. Πάντως είμαι αισιόδοξος, είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση όμως δυναμική έχουν και ομάδες όπως ειναι του  Άρη, της Ορεστιάδας και του Ηρακλή που έχουν καλό ρόστερ και θα γίνει μάχη μέχρι το φινάλε».
-Ποιος είναι ο στόχος στο παιχνίδι με τον Άρη;
Τ.Τ.: «Γνωρίζω κάποιους παίκτες από τον Άρη, όπως και ότι έχουν ορισμένα προβλήματα αλλά αυτά δεν σημαίνουν τίποτα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και ίσως είναι το ματς της χρονιάς που μπορεί από το αποτέλεσμα του να μας αλλάξει επίπεδο και να μας φέρει κοντά στην απευθείας παραμονή και γι αυτό το λόγο στόχος μας είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί».

-Ποια είναι η άποψη σου για τους οπαδούς της Παναχαϊκής:

Τ.Τ. «Γενικά μου αρέσουν οι έλληνες οπαδοί για το πάθος και την δύναμη τους όμως οι οπαδοί της Παναχαϊκής είναι πραγματικά από τους πιο ζεστούς που έχω συναντήσει και έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την ομάδα τους. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε είναι στην κερκίδα και στο τέλος του αγώνα εισπράττουμε ζεστό χειροκρότημα και αυτό μας δίνει δύναμη. Πιστεύω οτι θα συνεχίσουν να μας ενισχύσουν και στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν».
-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την διοίκηση της Παναχαϊκής;
Τ.Τ. «Η κατάσταση στην διοίκηση της Παναχαϊκής δεν είναι η τυπική που επικρατεί σε όλα τα κλαμπ. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια και για αυτό το κλίμα είναι οικογενειακό. Οι περισσότεροι παίκτες είναι χρόνια μαζί και γνωρίζονται με όλους κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου και αυτό είναι θετικό για το σύλλογο. Είναι δύσκολο για το Νίκο να είναι αρχηγός μέσα στο γήπεδο και να έχει το ρόλο του πρόεδρου έξω από το γήπεδο όμως τα καταφέρνει. Οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές και τις τρέχουν λίγα άτομα τα οποία θυσιάζουν πολλά από τον προσωπικό τους χρόνο και αυτό σου δημιουργεί ένα ωραίο συναίσθημα για όλους μας οι οποίοι βλέπουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».
-Η άποψη σου για τους χορηγούς που βοηθούν την ομάδα;
Τ.Τ.: «Ολοι οι χορηγοί της ομάδας είναι κοντά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένας από αυτούς το μεζεδοπωλείο Φασολοι και ο ιδιοκτήτης Σπύρος Μπιράτσης ο οποίος φροντίζει για την διατροφή μας και αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι όταν έρχομαι στο μαγαζί του, νιώθω λες και βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια μου».
-Αν και είναι νωρίς, θέλεις να παραμείνεις στην ομάδα και τη νέα περίοδο;
Τ.Τ.: «Είμαι επαγγελματίας παίκτης και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Είμαι ικανοποιημένος από την κατάσταση στην ομάδα, μου αρέσει η Πάτρα όποτε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στην Παναχαϊκή όμως θα το συζητήσουμε μόλις δεχτώ πρόταση».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ