Παναχαϊκή: Τελειώνει με την παραμονή (16:00) κόντρα στον Διαγόρα

Στην Αγυιά η αναμέτρηση

Η Παναχαϊκή έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» από σήμερα την υπόθεση παραμονής στη Super League 2, η οποία φάνταζε μακρινή στο ξεκίνημα της σεζόν και πολύ δύσκολη στην αυλαία των πλέι άουτ.

Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν (16:00, live στο matchnews.gr) τον Διαγόρα στην Αγυιά, για την 8η αγωνιστική της ψυχοφθόρου διαδικασίας στον Νότιο Όμιλο και με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά τη σωτηρία τους, απέναντι στους Ροδίτες που είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα ακόμα, που έχει σωθεί από τον Όμιλο.

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών

Σε ένα ματς που μυρίζει… μπαρούτι από τα τέλη Φλεβάρη και τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο και συνεχίστηκαν στο δεύτερο συναπάντημα των δύο ομάδων στο νησί για τα πλέι άουτ, έχει και πολύ μεγάλη εξωαγωνιστική χροιά με τον κόσμο της Παναχαϊκής να το περιμένει πως και πως.

Αυτό δίνει παραπάνω ώθηση στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που διορθώθηκε η «ανορθογραφία» της Λίγκας και ορίστηκε σε πιο φυσιολογική ώρ και μέρα, αλλά αποτελεί και «δίκοπο μαχαίρι», καθώς θα πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια της ομάδας απέναντι σε μία πιθανή τιμωρία. Με τις ποινές της ΔΕΑΒ να έχουν αυστηροποιηθεί στο μέγιστο βαθμό

Γεμίζει η Αγυιά

Η διοίκηση πάντως των «κοκκινόμαυρων» σε μία κίνηση αναγνώρισης της στήριξης του κόσμου καθ’ όλη τη χρονιά και της συμβολής του στην πορεία της ομάδας, στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, όχι μόνο κράτησε την γενική είσοδο στα 5 ευρώ, αλλά με το ίδιο αντίτιμο πλέον ο κόσμος θα μπορεί να πάρει 2 εισιτήρια!

Έτσι παρότι είναι μέρα με την αγορά σε πλήρη κίνηση, αναμένεται -και λόγω κρισιμότητας- του αγώνα να γίνει νέο ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή σεζόν, «σπρώχνοντας» την ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα, που θα της αφαιρέσει και το άγχος, τελειώνοντας… γλυκά τη χρονιά.

Όλοι… μέσα για την παραμονή

Ο Γιάννης Τάτσης είδε όλους τους παίκτες (εκτός των τραυματιών Πατρινού και Πέρεζ) να είναι στη διάθεσή του και επέλεξε 22 για το ματς με τους Ροδίτες, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του μετά από διάστημα 10 ημερών μέσα στις γιιορτές.

Δύο θα κοπούν λίγη ώρα πριν τον αγώνα για να προκύψει η τελική 20άδα.

Αναλυτικά:

Κολοβούρης, Οικονομάκης, Καραγιάννης, Μπαξεβάνος, Λιοφάγος, Ζαμόρα, Μπαρέ, Σμάλης, Νάστος, Προύυντζος, Μασούρας, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Ζούκα, Πετράτος, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ιατρούδης, Ντε Τόμας, Ντε Ολιβέιρα, Γαϊτανίδης, Τσάκνης.

Ο Κώστας Γιούργας στην Αγυιά

Ο Κώστας Γιούργας του συνδέσμου Κέρκυρας θα «σφυρίξει» το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τα πλέι-άουτ της Super League 2.

Βοηθοί του θα είναι, ο Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου) και ο Δημήτρης Σταυρόγλου (Αθηνών), τέταρτος ο Γιάννης Ρούτσης (Κορίνθου) και παρατηρητής τους  ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Διαιτητής: Κώστας Γιούργας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου), Δημήτρης Σταυρόγλου (Αθήνας)
Τέταρτος: Γιάννης Ρούτσης (Κορίνθου)
Παρατηρητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

 

ΠΗΓΗ