Προμηθέας: Δύσκολη αποστολή σήμερα με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι

Επιστροφή στη δράση για τον Προμηθέα με τον αποψινό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό που εκκρεμεί από την 1η αγωνιστική του «Τοπ-6» (8.15μ.μ,, ΕΡΤ-3).  

Το ραντεβού με τους «πράσινους» έχει πολλές δυσκολίες καθώς οι τελευταίοι ακόμη… γιορτάζουν την επιστροφή τους στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκα και θα επιδιώξουν μια ακόμη νίκη μετά θεάματος απέναντι στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.  

Η τελευταία δεν δείχνει διατεθειμένη πάντως να αποτελέσει… σάκο του μποξ σήμερα στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους βάζοντάς τους δύσκολα και διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για λόγους πρεστίζ και γοήτρου.  

Πάντως και επειδή υπάρχει μετά από 48 ώρες (Κυριακή 8.15μ.μ.) ένα νέο επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Περιστέρι –πάλι στην Αθήνα- ο Παπαθεοδώρου αναμένεται να μοιράσει το χρόνο σήμερα σε όλους τους παίκτες που υπολογίζει.  

Ούτως ή άλλως, η βαρύτητα του Προμηθέα δεν έχει να κάνει τόσο με τα δυο αυτά συγκεκριμένα παιχνίδια, όσο με την έναρξη των πλέι-οφ κόντρα στον Άρη και με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα τον οδηγήσει πάλι στο δρόμο του Παναθηναϊκού. 

 

MATCHNEWS