Η ΕΣΗΕΑ στηρίζει τον Λιάγκα μετά την επίθεση Κούγια

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Γιώργου Λιάγκα, τον οποίο αποκάλεσε μεταξύ άλλων σίχαμα και επικίνδυνο, ζητώντας μάλιστα από την ιδιοκτησία του ΑΝΤ1 να απολύσει τον παρουσιαστή.

«Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται  Γιώργος Λιάγκας; Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ «χοντρό πακέτο», για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας στη δήλωσή του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για μια ακόμη φορά αποδοκιμάζει τους αήθεις, απαξιωτικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του κ. Αλέξη Κούγια, που αυτή τη φορά στρέφονται κατά του συναδέλφου Γιώργου Λιάγκα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον συνάδελφο στην οποιαδήποτε νομική ενέργεια επιλέξει για την προάσπιση των δικαιωμάτων του, κατά του κ. Κούγια», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ