Φινάλε για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ

Την Κυριακή στις 6.00 μ.μ. στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας

Τον τελευταίο της αγώνα θα δώσει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, την Κυριακή στις 6.00 μ.μ. στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι,  φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό  Κερατσινίου,   για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών. 

Για τα κορίτσια της Βάσως Βουκελάτου θα είναι  ταυτόχρονα και ο τελευταίος αγώνας της β΄ φάσης του πρωταθλήματος και της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Η αθλήτρια της Ακαδημίας των Σπορ Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου δηλώνει σχετικά:

" για τον αγώνα  της φετινής αυλαίας του πρωταθλήματος, ο οποίος δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς,  αφού έχουμε καταλάβει την έβδομη θέση και είναι διαδικαστικού χαρακτήρα,  τόσο εγώ όσο και οι συναθλήτριες μου θα αγωνιστούμε με στόχο να κλείσουμε την φετινή χρονιά,  βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι στην θετική χρονιά που είχαμε όλες συνολικά ως ομάδα.
Καταφέραμε,  οι μικρές σε ηλικία αθλήτριες που την φετινή χρονιά αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Α2 εθνική κατηγορία,  μαζί με τις '' ποιο παλιές '' και δημιουργήσαμε ένα ανταγωνιστικό και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον σύνολο,  που είμαι σίγουρη ότι την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα αποδώσει  πολύ καλύτερα. 
Επί της ευκαιρίας μαζί με τις συναθλήτριες μου θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους, τους υποστηρικτές και χορηγούς της ομάδας,  που και για την φετινή χρονιά ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν όσο μπορούσαν καλύτερα ".
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ