Αλβανία: Άγρια δολοφονία ζευγαριού ηλικιωμένων Ελλήνων

Στις σορούς βρέθηκαν στοιχεία που υποδεικνύουν ότι δέχθηκαν βία

Την άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων Ελλήνων στην περιοχή Δρόπολη της Βορείου Ηπείρου ερευνά η αστυνομία της Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλβανικών ΜΜΕ, ο 84χρονος Κώστας Ιλία και η 88χρονη σύζυγός του, Κλεονίκη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους. Στις σορούς βρέθηκαν στοιχεία που υποδεικνύουν ότι δέχθηκαν βία.

Η αστυνομία της Αλβανίας ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε στο σπίτι του στο χωριό Μποντρις από τους γείτονες του που ειδοποίησαν τις αρχές.

Το στοιχείο που φαίνεται ότι προβληματίσει την αλβανική αστυνομία είναι ότι κατά την προκαταρκτική έρευνα οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν σημάδια εισβολής στο σπίτι, δηλαδή σπασμένα παράθυρα ή πόρτες. Επίσης το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο ούτε είχαν μετακινηθεί έπιπλα ή αντικείμενα.

«Αμέσως μετά την αναγγελία, οι αστυνομικές υπηρεσίες μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος και μαζί με την ειδική ανακριτική ομάδα που συστάθηκε για την υπόθεση αυτή, υπό την καθοδήγηση της Εισαγγελίας, συνεχίζονται εντατικές έρευνες για τη διαλεύκανση των συνθηκών του περιστατικού», ανακοίνωσε η αστυνομία.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης