Πάτρα: Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13 Μαΐου

Στο κτίριο Λαδόπουλου

 Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας προγραμματίστηκαν για την ίδια ημέρα, την Δευτέρα 13 Μαϊου. Μάλιστα η μία θα αφορά την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσεις, ενώ η δεύτερη την  Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής.

1. Συνεδριάζει σε  ειδική – δια ζώσης συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, την 13η Μαΐου  2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.30 στην αίθουσα του κτιρίου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με το  παρακάτω μοναδικό  θέμα:

Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου Πατρέων, έτους 2024, που περιλαμβάνει τους Προϋπολογισμούς και Πίνακες Στοχοθεσίας των οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Πατρέων και των Νομικών του Προσώπων, έτους 2024 (σχετική η αριθ. 249/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής) (εισηγητής: Δ. Πλέσσας- Αντ/ρχος, Δ. Σπηλιοπούλου- Αρμ. Δ/ντρια).

2. Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, ώρα 16.30 στο κτίριο Λαδόπουλου.

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αριθ. 98/26-1-2024 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, στη συνεδρίαση αυτή, η οποία είναι δημόσια, συζητούνται έως δέκα (10) θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα τα οποία τίθενται από τους Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και τους προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής θέματος προς συζήτηση, τίθεται η Παρασκευή 10 Μαΐου 2024. Τα θέματα να αποσταλούν με email στο [email protected] 

 

Διαβάστε επίσης