Φραουλόγλυκο ψυγείου για το Πάσχα

Συνταγή για δροσερό μπισκοτόγλυκο με φράουλες για την Κυριακή του Πάσχα, μετά το αρνί στη σούβλα με πλούσια κρέμα και ζελέ με άρωμα φράουλας. Ένα εύκολο φραουλόγλυκο με οικονομικά υλικά από τη Τζένη Τσανακτσίδου.

Υλικά

μπισκότα 1μιση πακέτο πτι μπερ
Γάλα φρέσκο 200 ml

Για τη κρέμα

κρεμα γαλακτος 500 ml πλήρης
ζάχαρη άχνη 50 γραμμάρια
ζελέ 1 φακελάκι φράουλα

Για το ζελέ

ζελέ 1 φακελάκι φράουλα
φραουλες 1 κεσεδάκι περίπου

daddy-cool.gr