Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ με τον Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολίασε τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Η απόφαση του ζευγαριού να τραβήξει χωριστούς δρόμους έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, με τις τηλεοπτικές εκπομπές να σχολιάζουν την είδηση.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε τέτοια έκταση, η ανακοίνωση του διαζυγίου του ζευγαριού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το γεγονός ότι η Αθηνά Οικονομάκου είναι δημόσιο πρόσωπο, κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δική της σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο ενώ δεν έχουν χωρίσει ποτέ, όπως λέει, έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που το ισχυρίζονται.

«Και δεύτερο όνομα να είσαι, υπάρχει ένα stalking σε ό,τι αφορά το θέμα "σχέση". Το έχω βιώσει πάρα πολύ έντονα το συγκεκριμένο κομμάτι», είπε αρχικά.

Πρόσθεσε αργότερα, για την Αθηνά Οικονομάκου: «Καλώς ή κακώς είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, μια πασίγνωστη ηθοποιός και ακόμη και ονόματα που δεν είναι τόσο γνωστά, δέχονται "επίθεση" και τους κυνηγάνε παντού να μάθουν τι γίνεται στη σχέση τους και αν χώρισαν».

Τέλος, αναφερόμενη στη δική της περίπτωση, είπε: «Πολύ τρανό παράδειγμα είναι η δική μου περίπτωση που δεν έχω χωρίσει ποτέ και με έχουν χωρίσει 48 φορές».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
 

Διαβάστε επίσης