Πάτρα: Η ώρα των απολογιών για τη διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο - Τμηματικά από σήμερα Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο οι συλληφθέντες

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Πάτρας, θα βρεθούν τμηματικά, από το μεσημέρι της Δευτέρας (συλληφθείς που κατάγεται από νησί του Αιγαίου) και μέχρι την Τετάρτη, οι συλληφθέντες για την σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπως αποκάλυψε το Σάββατο το tempo24.

Οι συλληφθέντες συνολικά ανέρχονται σε 19, ανάμεσά τους μαθητές και γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η διακίνηση ναρκωτικών από την εγκληματική οργάνωση, γινόταν ακόμα και μέσα στο σχολείο, αφού βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ζυγαριά ακριβείας, ποσότητες χασίς, κοκαΐνης και MDMA, αλλά και χρηματικό ποσό άνω των 4.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα δρούσε στο σχολείο εδώ και ένα χρόνο. Τους τελευταίους μήνες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη δράση της και σε αυτό το διάστημα καταγράφηκαν 65 υποθέσεις.

Απίστευτο! Συγγενείς συλληφθέντων αρχηγικών μελών για την υπόθεση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας, επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έλεγαν στις συνομιλίες τους τα μέλη του κυκλώματος που έδινε ναρκωτικά σε σχολεία της Πάτρας - Οι ηχογραφημένες συνομιλίες "καίνε" την σπείρα - Πώς προσέγγισαν τους μαθητές - Ξύλο, απειλές, απαγωγές

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ