Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν

Εξαιρετικά αμφίβολος για τα παιχνίδια της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι για τα πλέι οφ της Euroleague είναι ο Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Ο εκ των κορυφαίων παικτών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ουέιντ Μπόλντγουιν δεν έχει επιστρέψει από την Κροατία και πλέον η συμμετοχή του στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην Κροατία και όχι στη Σερβία, καθώς έχει πάει για περαιτέρω εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης του Οντέτ Κάτας υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στο πρώτο παιχνίδι και απουσίαζε από το δεύτερο.

«Ο Μπόλντγουιν δεν επέστρεψε με την ομάδα από την Αθήνα στο Ισραήλ, αλλά πέταξε για την Κροατία προκειμένου να ακολουθήσει θεραπείες, για να ετοιμαστεί για το υπόλοιπο της σειράς. Η διαθεσιμότητά του για το Game 3 δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει», αναφέρει η Μακάμπι στην ιστοσελίδα της.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει 17,9 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 19,6 στην αξιολόγηση σε 28:14 συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Euroleague.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ