Η Ellen DeGeneres «έφαγε πόρτα» από το Χόλιγουντ

Μετά το σκάνδαλο για τοξικό εργασιακό περιβάλλον το 2020, η Ellen DeGeneres υποστηρίζει πως την «έδιωξαν» από το Χόλιγουντ επειδή είναι πολύ κακή.

Η πρώην παρουσιάστρια του σόου Ellen DeGeneres παραπονέθηκε στο κοινό πως την έδιωξαν από τη show business όχι μία αλλά δύο φορές.

«Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι στη show business. Το να είσαι ευγενικό κορίτσι δεν ήταν ευγενικό» σημείωσε η 66χρονη Ellen DeGeneres από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της νέας της περιοδείας.

«Έγινα αυτός ο μονοδιάστατος χαρακτήρας που έδινε πράγματα και ανέβαινε σκαλοπάτια. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Θα ανέβαινε ένας κακός άνθρωπος; Αν είχα τελειώσει το σόου λέγοντας «άντε γ@$#» ο κόσμος θα είχε εκπλαγεί ευχάριστα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός που έχει δανείσει τη φωνή της στο Finding Dory υπενθύμισε στους θεατές πως εκδιώχθηκε από την τηλεόραση όταν έκανε coming out, τερματίζοντας έτσι την ομώνυμη κωμωδία της Ellen στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

«Τελικά θα με διώξουν για τρίτη φορά επειδή είμαι κακιά, ηλικιωμένη και γκέι» ανέφερε ειρωνικά.

Η Ellen DeGeneres γνώρισε τη δεύτερη πτώση της το 2020 όταν κατηγορήθηκε πως ηγούνταν ενός τοξικού εργασιακού χώρου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση τριών από τους κορυφαίους παραγωγούς της.

Οι καταγγελίες για την Ellen DeGeneres

Οι εργαζόμενοι βγήκαν μπροστά και κατηγόρησαν την Ellen DeGeneres πως ηγήθηκε του σετ με εκφοβισμό, ρατσισμό και φόβο. Ένας από τους παραγωγούς ισχυρίστηκε μάλιστα πως η κωμικός απαιτούσε να μην έχει κανείς οπτική επαφή μαζί της.

«Δίνω πράγματα… και χόρεψα, μετά ήμουν κακή και δεν με συμπαθούσαν ξανά» σημείωσε κατά τη διάρκεια της παράστασής της.

«Είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο στον εγωισμό και την αυτοεκτίμησή μου. Υπάρχουν τέτοια άκρα στη δουλειά, οι άνθρωποι είτε σε αγαπούν και σε θεωρούν είδωλο, είτε σε μισούν, και αυτοί οι άνθρωποι είναι κατά κάποιο τρόπο πιο δυνατοί».

Η Warner Bros ακύρωσε το talk show της το 2022 μετά τις καταγγελίες.

«Αυτό ήταν εντελώς διαφορετικό» απάντησε σε έναν θαυμαστή της στο τέλος του σετ όταν ξεκίνησε μια άτυπη συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. «Ήμουν ‘τι συμβαίνει;’, ήταν τόσο επώδυνο. Δεν μπορούσα να αποκτήσω προοπτική.

Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να καταλάβω ότι δεν ήταν προσωπικό. Απλώς σκέφτηκα ‘λοιπόν, δεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου έτσι, αλλά έτσι τελειώνει’. Απλώς μισούσα τον τρόπο που τελείωσε η εκπομπή. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η εκπομπή και μισούσα το γεγονός πως η τελευταία φορά που θα με έβλεπαν οι άνθρωποι ήταν έτσι» υπογράμμισε η Ellen DeGeneres.

https://www.in.gr/