Πάτρα: Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της (ΦΩΤΟ)

Σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας αναφέρονται τα εξής:

Μήνυμα νίκης, στις 19 Μαΐου, εκπέμφθηκε από την εκδήλωση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, στην παρουσίαση του κεντρικού και τοπικού ψηφοδελτίου της παράταξης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Παρουσία πλήθους μηχανικών και στελεχών της ΔΚΜ, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Σελίμης, έκανε λόγο για αλλαγή συσχετισμών και κατεύθυνσης, που θα επιτευχθούν μέσω του αξιόλογου, διευρυμένου και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίουτης ΔΚΜ-ΤΔΕ, το οποίο αντιπροσωπεύει το σύνολο των μηχανικών. Επανέλαβε δε ότι για την τελευταία και αποτυχημένη θητεία της νυν διοίκησης, ευθύνη έχει και ο σημερινός πρόεδρος και μέχρι πρότινος γραμματέας του φορέα, δεδομένο που θα αλλάξει μετά τις εκλογές. «Είμαι εδώ, είμαστε εδώ, μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε για το ΤΕΕ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Σελίμης.

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, δήλωσε αισιόδοξη για νίκη της ΔΚΜ και στη Δυτική Ελλάδα, επανέλαβε την καλή συνεργασία που υπάρχει, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο μελλοντικά για την περιοχή, ενώ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απλοποίηση των διαδικασιών για την ανάκληση των ενεργειακών πιστοποιητικών αλλά και του τρόπου εγγραφής των ενεργειακών επιθεωρητών στο μητρώο, τα οποία γίνονται πράξη μετά από παρέμβαση της παράταξής μας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στάθηκε στην αποτελεσματική επικοινωνία με τα στελέχη της ΔΚΜ και τους μηχανικούς, οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων, με τις νέες θέσεις εργασίας που ανοίγουν μέσω των έργων στη Δυτική Ελλάδα και εστίασε στη μετέπειτα συνεργασία, αφού ο κλάδος έχει ενεργό ρόλο στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής με τα καίρια πόστα που κατέχουν οι μηχανικοί σε νευραλγικούς τομείς. Τέλος, ευχήθηκε νίκη της ΔΚΜ στη Δυτική Ελλάδα στις εκλογές της 19ης Μαΐου.

Δυναμικό παρών έδωσαν στην εκδήλωση, τόσο ο τέως πρόεδρος της ΔΚΜ Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Τσώνης, που παρουσίασε το ψηφοδέλτιο για την κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, όσο και ο υποψήφιος για την κεντρική αντιπροσωπεία και πρόεδρος της ΜΟΔ ΑΕ, Βασίλης Σιαδήμας.

Διαβάστε επίσης