Πάτρα: Tι απαντά το τουριστικό πρακτορείο για τη ματαίωση της σχολικής εκδρομής του 2ου Γυμνασίου Παραλίας στη Φλωρεντία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το ταξιδιωτικό πρακτορείο AndMarian Travel, λάβαμε και δημοσιεύουμε το  ακόλουθο δελτίο Τύπου: 

Με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν την Παρασκευή 19 Απριλίου  στο λιμάνι της Πάτρας σχετικά με ακυρώσεις σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό,  έχουμε υποχρέωση να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σε ό,τι αφορά στην εμπλοκή  του πρακτορείου μας και να άρουμε τυχόν παρεξηγήσεις και εσφαλμένες  εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν: 

  •  Το ταξιδιωτικό πρακτορείο AndMarian Travel, που εδρεύει στην οδό Τσαμαδού 48 στην Πάτρα, δεν είναι εκείνο που ανέλαβε το ταξίδι του  Λυκείου Βραχνεϊκων και κατά συνέπεια οποιαδήποτε απόπειρα εμπλοκής  μας και συσχετισμού των δραστηριοτήτων μας με το γεγονός, μπορεί να  θεωρείται κακόβουλη και εκτός πραγματικότητας. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο που ευθύνεται για ό,τι συνέβη, δεν έχει έδρα την Πάτρα. 
  • Το πρακτορείο μας είχε πλήρη αναδοχή του ακυρωθέντος ταξιδιού του 2ου Γυμνασίου Παραλίας στη Φλωρεντία. Το ταξίδι αυτό ακυρώθηκε κατόπιν  απόφασης γονέων και της Διεύθυνσης του σχολείου που για τους δικούς  τους πλήρως αποδεκτούς και σεβαστούς λόγους, απέρριψαν την πρότασή  μας, να γίνει παραλαβή των εκδρομέων στην Ανκόνα από ιταλικό  λεωφορείο ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το ταξίδι. Η πρότασή μας που  επικυρώθηκε και στη διάρκεια συνάντησης του νόμιμου εκπροσώπου του  AndMarian Travel με γονείς και καθηγητές τη Δευτέρα 22 Απριλίου στο  σχολείο, κρίθηκε αναγκαία ως αποτέλεσμα απρόσμενης βλάβης του  λεωφορείου που θα μετέφερε τους εκδρομείς από την Πάτρα στην Ιταλία  σύμφωνα με το ταξιδιωτικό πρόγραμμα. Το καταβληθέν χρηματικό ποσό θα  καταβληθεί στο ακέραιο στους δικαιούχους συμμετέχοντες.

Λιμάνι Πάτρας: Ματαιώθηκε σχολική εκδρομή! Στην Αστυνομία ο υπεύθυνος τουριστικού γραφείου και γονείς των μαθητών

 

Διαβάστε επίσης