Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Κριός

Ο Ήλιος διέρχεται στον τομέα των αξιών και των πόρων σου και σε τοποθετεί σε καλή θέση για να αναλάβεις τα οικονομικά σου. Μπορεί να αναλαμβάνεις δράση για να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου, να αποφασίσεις τι να κάνεις με τα φυσικά σου ταλέντα και να βρεις τρόπους για να χρησιμοποιήσεις καλύτερα τους πόρους σου. Όταν ο Ήλιος είναι υπό πίεση, κάτι που θα διαρκέσει μέχρι τις 20/5, μπορεί να έχεις την τάση να κάνεις υπερβολές, να ξοδεύεις υπερβολικά ή να έχεις εμμονές με τα υλικά σου πράγματα. Σήμερα υπάρχει καλή ενέργεια για διαπραγματεύσεις και συνεργασίες.

Ταύρος

Ο Ήλιος πλέον στο ζώδιο σου σε ενθαρρύνει να κάνεις εντύπωση με τα φώτα επάνω σου. Εάν θέλεις να αλλάξεις την εικόνα σου, οι επόμενες εβδομάδες είναι κατάλληλες για να το κάνεις και αν θέλεις να προωθήσεις τις ιδέες, το προϊόν ή την προσωπικότητα σου αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να το κάνεις. Αυτή η περίοδος είναι ζωτικής σημασίας για την προσωπική σου έλξη, την προσοχή και τη δύναμη γενικότερα. Σήμερα έχεις την τάση να κάνεις κάθε προσπάθεια για να βοηθήσεις, αλλά ίσως χρειαστεί να αναθέσεις κάποιες εργασίες, να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να λες όχι περιστασιακά.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος διέρχεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και είναι η εποχή του χρόνου για μεγαλύτερη εστίαση στην ξεκούραση, τη χαλάρωση, την αποτοξίνωση και για να το να αφήσεις πίσω σου υπερβολικά ή ξεπερασμένα έργα και καταστάσεις. Είναι μια περίοδος τακτοποίησης του χρόνου με έμφαση στα συναισθήματα και στα χαλαρά. Μια περίοδος ξεκούρασης και ανανέωσης είναι λιγότερο από ιδανική για να πιέσεις τον εαυτό σου ή τα σχέδια σου. Μπορεί να κλείσεις θέματα που έχουν κάνει τη φυσική τους πορεία και μπορεί ενστικτωδώς να αποσυρθείς από τη φασαρία της καθημερινής ζωής για να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους και τις ανάγκες σου.

Καρκίνος

Ο Ήλιος διέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα όπου θα παραμείνει έως τις 20/5. Αυτή η επιρροή είναι υποστηρικτική. Εστιάζεις σε νέα ξεκινήματα, έργα και ιδέες και μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά αισιόδοξη για το που μπορείς να πας τη ζωή σου. Αντίθετα, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να πειραματιστείς με νέες ιδέες και σχέδια, η να ονειρευτείς για το που θα ήθελες να πας τη ζωή σου με μια γενική έννοια. Μπορεί να υπάρξει αυξημένη εστίαση στις κοινωνικές δραστηριότητες, την ομαδική εργασία, τις φιλίες, τις ομαδικές συνδέσεις και την κοινότητα.

Λέων

Ο Ήλιος διασχίζει τώρα τον ηλιακό 10ο οίκο σου και είσαι σε μια πιο φιλόδοξη φάση του έτους. Μέχρι τις 20/5 νιώθεις μια ισχυρότερη ανάγκη ή επιθυμία να αποδώσεις καλά, να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου και να αναλάβεις ευθύνες. Βρίσκεσαι σε μεγαλύτερη ζήτηση από το συνηθισμένο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να δοθεί μεγάλη προσοχή στα επιτεύγματα και τις ευθύνες σου τις επόμενες εβδομάδες. Γνωρίζεις ιδιαίτερα τις υποχρεώσεις σου και τον αντίκτυπο που έχεις στον κόσμο γύρω σου.

Παρθένος

Ο Ήλιος διέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, διεγείροντας την επιθυμία σου να ζήσεις πέρα από τη συνηθισμένη ρουτίνα μέχρι τις 20/5. Ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σου και είναι πιθανό να έχουν σχέση με δημιουργικά, εκδοτικά, μεταφορικά, διαφημιστικά ή εκπαιδευτικά κανάλια. Είναι μια εξαιρετική περίοδος του χρόνου για να εξερευνήσεις νέες ιδέες, να απολαύσεις νέες εμπειρίες και να τολμήσεις σε μια άγνωστη περιοχή. Οτιδήποτε διευρύνει την κατανόηση σου για τον κόσμο γύρω σου είναι τώρα ελκυστικό. Η σημερινή Σελήνη σε βρίσκει να λαχταράς προσωρινά λίγη προβλεψιμότητα.

Ζυγός

Ο Ήλιος διέρχεται τώρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μέχρι τις 20/5 έχεις περισσότερη δύναμη να κάνεις προσωπικές μεταμορφώσεις. Είναι μια πιο εσωστρεφής, πιο βαθιά, έντονη περίοδος του χρόνου. Έχεις ολοκληρώσει έναν ηλιακό κύκλο που έδινε έμφαση στις σχέσεις σου, αλλά τώρα εξερευνάς ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας και μοιράσματος. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου σε ενδιαφέρει περισσότερο να σκάβεις βαθιά, παρά να σκάβεις την επιφάνεια των πραγμάτων. Ο Ήλιος λάμπει το φως του σε μερικά από τα πράγματα που συνήθως κρύβονται από τα μάτια σου και μπορείς να μάθεις πολλά για τις εσωτερικές σου λειτουργίες και ανάγκες.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο να περνάει από το αντίθετο ζώδιο σου μέχρι τις 20/5, θα μπορούσες να έρθεις σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση και μια μεγαλύτερη προοπτική για το τι χρειάζεσαι και θέλεις από τη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση στη συντροφικότητα ή τις συνεργασίες τις επόμενες εβδομάδες και μπορείς να επωφεληθείς από τις γνώσεις ενός σημαντικού άλλου. Μερικά από τα προσωπικά σχέδια μπορεί να χρειάζονται τελειοποίηση ή μπορεί να αφιερώσεις λίγη περισσότερη ενέργεια σε αυτά, καθώς παρακολουθείς άλλους τομείς της ζωής ιδιαίτερα κοινωνικούς.

Τοξότης

Ο Ήλιος διασχίζει τώρα τον ηλιακό 6ο οίκο σου και είσαι πιο περήφανη για τη δουλειά σου μέχρι τις 20/5 και ως εκ τούτου, η απόδοση σου βελτιώνεται τον επόμενο μήνα. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για να αναλάβεις τις καθημερινές σου υποθέσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις την εργασία, την υγεία και τις καθημερινές σου ρουτίνες. Μπορούν να καταρτιστούν σχέδια και λίστες για να έχεις τις λεπτομέρειες της ζωή σου σε καλύτερη σειρά. Αυτή η διέλευση ξυπνά την ανάγκη για ένα πιο οργανωμένο, παραγωγικό και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος διέρχεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά την ατομικότητα και τη δημιουργική σου έκφραση και θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 20/5. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κατάλληλες για να εκφράσεις τα ταλέντα, τις ικανότητες και τις στοργές σου με περισσότερο συναίσθημα. Μια ισχυρότερη παρόρμηση είναι μαζί σου για να δημιουργήσεις, να χρησιμοποιήσεις δεξιότητες, να δείξεις στους άλλους τι μπορεί να κάνεις, να ζήσεις και να απολαύσεις το ρομαντισμό. Είναι ένας υποστηρικτικός κύκλος που ενθαρρύνει μια πιο αυθόρμητη, με ελεύθερο πνεύμα προσέγγιση της ζωής.

Υδροχόος

Ο Ήλιος διασχίζει τώρα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 20/5 θα δώσεις περισσότερη καρδιά και περηφάνια στην προσωπική σου ζωή. Σε γενικές γραμμές , οι κοσμικές φιλοδοξίες τείνουν να τεθούν σε δεύτερη μοίρα τις επόμενες εβδομάδες. Φροντίζεις την εστία και αντλείς ασφάλεια από το οικείο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προσγειωθείς και να επικεντρωθείς. Ο ανεφοδιασμός και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα αγαπημένα σου πρόσωπα, στο σπίτι και στη ρουτίνα του για καλύτερα αποτελέσματα.

Ιχθύες

Ο Ήλιος διασχίζει τώρα τον τομέα της επικοινωνίας σου και απολαμβάνεις αυξημένη περιέργεια, μάθηση και διανοητική δραστηριότητα μέχρι τις 20/5. Ενώ ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος για λίγες μέρες ακόμη, υποδεικνύοντας μερικές επιπλοκές, η ώθηση είναι να απλώσεις το χέρι και να επικοινωνήσεις περισσότερο από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Καθώς αυτή η περίοδος προχωρά, είναι εξαιρετική για να δοκιμάσεις νέες ιδέες, να μαθαίνεις νέα πράγματα ή να αναπτύσσεις τρέχουσες σπουδές και ενδιαφέροντα και να προσεγγίζεις άλλους για να διατηρήσεις επαφή.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης