Χατζηγιάννης για Μακρυπούλια: Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί, αλλά τώρα θα ήταν άδικο να μην ζούσε με τους γονείς του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατη δήλωσή του, στην οποία ανέφερε πως ήταν τελικά καλύτερο το ότι δεν απέκτησαν παιδί μαζί.

Αρχικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: «Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για τη Ζέτα, με την έννοια ότι είναι μια σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα. Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική. Την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει αλληλοσεβασμός, ο οποίος παραμένει».

Για τη δήλωσή του, ότι «καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε» ο τραγουδιστής αποκάλυψε αρχικά, ότι υπήρχε επιθυμία και από τους δυο να γίνουν γονείς.

«Φανταστείτε αυτό το λέω τώρα, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι που το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο για ένα παιδί, που δεν θα ζούσε με τους γονείς τους» ανέφερε.

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει τώρα, ένα παιδί. Μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε:

«Ναι εγώ στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα. Έχοντας χορτάσει από πολλά, ένα παιδί σίγουρα, τώρα που μπορώ με την ωριμότητα που φέρνει και αυτή ηλικία, μόνο αγάπη και γαλήνη μπορεί να σου φέρει».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ζευγάρι για 12 χρόνια και ο χωρισμός τους έγινε γνωστός τον Αύγουστο του 2021. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είχαν αναφέρει στις πρώτες τους δηλώσεις, μετά τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, έχουν κρατήσει καλές σχέσεις. Τις προάλλες, το πρώην ζευγάρι, εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο και αντάλλαξε μια θερμή αγκαλιά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!.

Τα στιγμιότυπα προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου και δείχνουν, μεταξύ άλλων, τον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Στην εκπομπή ειπώθηκε ότι ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Βέρτη στο μαγαζί που είναι συνιδιοκτήτης. Η Ζέτα Μακρυπούλια από την άλλη, διασκέδασε στο ίδιο κέντρο, σε ένα κοντινό τραπέζι με την παρέα της, για τα γενέθλια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Τι είχε πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό τους

Πριν μερικούς μήνες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε κάνει μια αναφορά στη 12ετή σχέση που είχε με την ηθοποιό και παρουσιάστρια. Για τον χωρισμό τους, είχε αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ!, ότι: «Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες. Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα είναι αμφίδρομο».

Τον Μάιο του 2023, το «Super Κατερίνα» δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Εθνικό Θέατρο, όπου πήγε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» στην οποία πρωταγωνίστρια ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο ίδιος βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρώτη σειρά και απόλαυσε την ηθοποιό στο θεατρικό έργο.

Την ίδια στιγμή, φέρεται να της έδωσε και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, σύμφωνα με στιγμιότυπο που προβλήθηκε μέσω βίντεο στην εκπομπή «Happy Day».

protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ