Πάτρα: Εγκαίνια του νέου Φυσικοθεραπευτηρίου της Μυρσίνης Σπερελάκη (ΦΩΤΟ)

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν Σάββατο βράδυ της 30ης Μαρτίου, τα εγκαίνια του νέου Φυσικοθεραπευτηρίου της Μυρσίνης Σπερελάκη που βρίσκεται στην οδό Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου 71 (πλησίον Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα). Το παρών στην εκδήλωση των εγκαινίων, έδωσαν γνωστοί και φίλοι, αλλά και άνθρωποι του πολιτικού, ιατρικού & επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής της Πάτρας, για να ευχηθούν ό,τι καλύτερο για το νέο ελπιδοφόρο εγχείρημα.

Η φυσικοθεραπεύτρια Μυρσίνη Σπερελάκη είναι απόφοιτος του Τμήματος φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Πατρών, καθώς επίσης και απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ, με αντικείμενο «Άθληση και Υγεία».Έχει εργαστεί σε κλινικό περιβάλλον στον τομέα της μυοσκελετικής και νευρολογικής αποκατάστασης, αποκτώντας την εμπειρία να εφαρμόσει όλες τις σύγχρονες μεθόδουςγια την αντιμετώπισή τους.Είναιεπίσης πλήρως καταρτισμένη στην κλινική αντιμετώπιση των λεμφοιδημάτων, δεδομένου ότι έχει εργαστεί για χρόνια σε κλινική όπου εξειδικεύεται στην συγκεκριμένη πάθηση.

Το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας διαθέτει μηχανήματα και εξοπλισμό  τελευταίαςτεχνολογίας, καθώς επίσης εφαρμόζονται διάφορες θεραπευτικές τεχνικέςμε σκοπό να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αποκατάστασης, ανάλογα με την πάθηση του ασθενούς.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ