"Μια πόλη στο πόδι": Με πορεία στο Μώλο οι διαδηλωτές (ΦΩΤΟ)

Πελετίδης: Εμείς υπερασπιζόμαστε την περιουσία της πόλης μας

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

Το… ποτάμι των συγκεντρωμένων, ξεχύθηκε στην Αγίου Νικολάου και κατέληξε στον Μώλο, διατρανώνοντας για μια ακόμα φορά, ότι η θάλασσα της Πάτρας, ανήκει στους ανθρώπους της και όχι στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που βλέπουν την πόλη και το λαό της ως ευκαιρία πλουτισμού τους. 

1707562341748.jpg

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, για μια ακόμα φορά, τόνισε μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ότι «Εμείς υπερασπιζόμαστε την περιουσία της πόλης μας, τη θάλασσά μας, την αυλή του σπιτιού του πατραϊκού λαού. Ενώ η κυβέρνηση και όσοι τάσσονται με την άποψή της, την περιουσία των δανειστών, του ΤΑΙΠΕΔ. Αλλά και αυτοί να μην υπήρχαν, θα τα παραχωρούσαν στους «επενδυτές», στους πονηρούς στους κατόχους του πλούτου. Εμείς είμαστε με τους πολλούς. Με την πόλη μας. Με τον λαό της πόλης μας».

1707562456357.jpg

Στο σημείο μάλιστα, τοποθετήθηκε από την Δημοτική Αρχή ενδεικτικά ένα πανό του Δήμου, που γράφει: «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ – ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΪΚΌ ΛΑΟ», και θα… θυμίζει σε όσους… ξεχνούν, τι απαιτεί η Πάτρα και ο λαός της.

img-097c9de533d181d9bf3bb61f80164099-v.jpg

 

Διαβάστε επίσης