Ανδρέας Φίλιας: Μπροστά για όλους

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Φίλιας σε ανάρτησδή του σημειώνει:
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ…
Κερδίζοντας για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, τον οποίο θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω, αναλαμβάνω την ευθύνη της Αγροτικού τομέα της Περιφέρειας μας από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη εργάστηκα πιστός στην δέσμευσή του, να αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το καταφέραμε.
Μέσα από όποιον ρόλο μου ανατέθηκε, διεκδίκησα τη δυνατότητα να εξακολουθήσω να φροντίζω, ώστε η Αχαΐα και η Περιφέρεια να συνεχίσει να πηγαίνει ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Με τη στήριξή των πολιτών το πρώτο μέρος έγινε πράξη πριν λίγους μήνες με την εκλογή μου. Το δεύτερο μέρος γίνεται πράξη σήμερα με την εντολή του Περιφερειάρχη. Δε μένει πια το πιο ουσιαστικό το οποίο ξεκινά από αύριο το πρωί. Και δεν είναι άλλο παρά η υλοποίηση της υπόσχεσης ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με σοβαρότητα, σχέδιο και επιμονή προκειμένου να αξιοποιηθούν οι νέες ευκαιρίες που έρχονται. Οι ευκαιρίες που αξίζουν στην Αχαΐα και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε έναν ευαίσθητο τομέα όπως αυτός της παραγωγικής βάσης της χώρας μας που δεν είναι άλλος από τον Αγροτικό τομέα.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ