Δράσεις Ενδυνάμωσης Βιώσιμων Κοινοτήτων: Ημερίδα στο Κέντρο Πολιτισμού και Ολυμπισμού "Κωστής Παλαμάς”

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ημερίδα του έργου  DESC με τίτλο «Δράσεις Ενδυνάμωσης Βιώσιμων Κοινοτήτων»,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, 2023, στις 18:00  στην Πάτρα, στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού και Ολυμπισμού "Κωστής Παλαμάς”, Παλαιών Πατρών Γερμανού 30.

Κεντρικός σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου DESC - Developing Empowered Sustainable Communities. Το έργο DESC έχει σχεδιάσει εύχρηστα εργαλεία που ευαισθητοποιούν τους ενήλικες σε θέματα βιώσιμων κοινοτήτων παρέχοντας γνώσεις και καλλιεργώντας αξίες, στάσεις και ικανότητες. Στα βασικά αποτελέσματα του έργου είναι η εκπόνηση ενός περιεκτικού εγχειριδίου (handbook), η ανάπτυξη ψηφιακής πλατφόρμας και η δημιουργία εκπαιδευτικού οδηγού για τις βιώσιμες κοινότητες που συνδυάζουν τις πράσινες πρακτικές με την κοινωνική οικονομία και την πολιτιστική κληρονομιά.

Η παρουσία σας στην ημερίδα, και η συμμετοχή σας στην συζήτηση που θα ακολουθήσει, είναι πολύτιμη. Μπορείτε αν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσκληση αυτή με φίλους και συναδέλφους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου https://desc.eduprojects.eu/ ή να μας ακολουθήσετε στην σελίδα του Facebook  https://www.facebook.com/DescProject/

Για την συμμετοχή σας στην ημερίδα μπορείτε να κάνετε εγγραφή, κάνοντας κλικ, εδώ

Διαβάστε επίσης