Κατερίνα Καινούργιου: Στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο Fame Story μετά τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους

 

Στο live show του Fame Story βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας μία ξεκάθαρη απάντηση σε όσους λένε πως η φιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη περνά κρίση.

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγα λεπτά πριν την έναρξη της βραδιάς ανέβηκε στο stage και στην αγκαλιά του Νίκου Κοκλώνη στέλνοντας μήνυμα όλο νόημα για τις σχέσεις τους.

«Θα σ’ αγκαλιάζω συνέχεια κι ας γκρινιάζεις και θα τσακωνόμαστε μονίμως όποτε διαφωνούμε …Το προτιμώ χίλιες φορές από κάθε άλλη έκφραση φιλίας…Δεν σ’ αλλάζω με κανέναν γιατί …έχεις καρδιά μικρού παιδιού» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα του νέου της post στο Instagram, βάζοντας τέλος στις φήμες περί κρίσης.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

Θυμίζουμε πως οι φήμες περί κρίσης στη φιλί τους ξεκίνησαν όταν από το World’s Excellence Gala 2023 που παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης απουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Περρής μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» σημείωσε: «Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στις σχέσεις της με τον κύριο Κοκλώνη. Έχω μια τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ ρεπορτάζ, όπως κάνεις και εσύ. Δεν είναι στην καλύτερη φάση».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης