Πάτρα: Ψάχνουν τον 40χρονο που έκανε για άλλον το εμβόλιο για τον κορονοϊό - Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση πλαστοπροσωπίας - Δηλώσεις Καρβέλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις τον κατάλαβαν, εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Πάτρα για τον εντοπισμό του ατόμου που έκανε το εμβόλιο, αλλά όπως αποδείχθηκε, πήγε να εμβολιαστεί για λογαριασμό κάποιου άλλου, στο Υγείας Νοτίου Τομέα της πόλης

Οπως αποκάλυψε χθες το Tempo24.newsμόλις έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου πως η ηλικία του δεν συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχυστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Μόλις όμως ο άνδρας κατάλαβε πως παει να μπλέξει, έγινε "καπνός", έχοντας προηγουμένως προλάβει να εμβολιαστεί.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών και επέδειξε δίπλωμα οδήγησης, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν μόλις 28!

Σε δηλώσεις του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης περιέγραψε αναλυτικά πως αποκαλύφθηκε η πλαστοπροσωπία, ενώ πρόσθεσε ότι ο γιατρός που κατάλαβε τι είχε συμβεί ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές και το εμβόλιο δεν καταχωρήθηκε στην πλατφόρμα.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ