Πάτρα: Απροσπέλαστη η παραλιακή των Βραχνεϊκων - Έκτακτη σύσκεψη με Τογιοπούλου

"ΦΟΥΣΚΩΣΕ" Η ΘΑΛΑΣΣΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πέτρες και μεγάλη ποσότητα λάσπης ξέβρασε η θάλασσα κατά μήκος της παραλιακής οδού των Βραχνεΐκων, με αποτέλεσμα τη διακοπή κυκλοφορίας.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και ο σχηματισμός μεγάλων κυμάτων, ήταν η αιτία του κακού, που όπως είναι γνωστό δεν καταγράφεται για πρώτη φορά στην περιοχή, ωστόσο το μέγεθος του προβλήματος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι τόσο μεγάλο, καθώς δεν επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη, υπό την αρμόδια Αντιδήμαρχο Πατρέων Τασία Τογιοπούλου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Η κατάσταση σε πρώτη φάση αντιμετωπίζετια με την παρέμβαση συνεργείων του Δήμου, για τον καθαρισμό του δρόμου. 

Νεότερη ενημέρωση 10.40: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Συνεργεία του Δήμου Πατρέων με μηχανήματα, εργάζονται διαρκώς, από τα ξημερώματα, για τον καθαρισμό των παραλιακών οδών στις Δημοτικές Ενότητες Ρίου και Βραχνεΐκων.

Στην Δημοτική Ενότητα Ρίου επιχειρούν με δύο μηχανήματα κι έχουν καθαρίσει από πέτρες και άλλα υλικά, που μεταφέρθηκαν από τα όμβρια και από τα θαλάσσια κύματα, την παραλιακή οδό στο Ακταίο και στον Άγιο Βασίλειο, ενώ καθαρισμός, από τις πέτρες στο οδόστρωμα, επιχειρείται και στην παραλιακή οδό του Ρίου και των Αραχωβιτίκων.

Στα Βραχνέικα άλλο συνεργείο του Δήμου έχει καθαρίσει την παραλιακή οδό από τα Ροΐτικα μέχρι τα Βραχνέικα.

Τα συνεργεία παραμένουν στις συγκεκριμένες περιοχές και παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται, αφού η κακοκαιρία συνεχίζεται.

Ο Δήμος καλεί τους πολίτες που κινούνται στις παραλιακές οδούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ