Πάτρα: Κίνδυνος θάνατος οι διασταυρώσεις της Ιεροθέου-Προκλήθηκαν δύο τροχαία σε διάστημα λίγων ωρών ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

το ενα με σοβαρο τραυματισμο

Δύο τροχαία σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε όμορες διασταυρώσεις της Ιεροθέου. Μάλιστα όπως από χθες έγραψε το tempo24.gr στο ένα τραυματίστηκε σοβαρά ένας δικυκλιστής.

Το πρώτο σημειώθηκε στη διασταύρωση με την Θεμιστοκλέους και το δεύτερο λίγη ώρα αργότερα στη διασταύρωση με την ναυαρίνου.

Οι κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν στο tempo24.gr οτι οι συγκεκριμένες διασταυρώσεις αποτελούν παγίθα θανάτου για εκατοντάδες οδηγούς οι οποίοι διέρχονται από τα συγκεκριμένα σημεία καθημερινά και διαίτερα τις βραδυνές ώρες και ζητούν τη λήψη άμεσων μέτρων.

Ειδκότερα τον τραυματισμό δικυκλιστή είχε ως αποτέλεσμα τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ  της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ιεροθέου

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενεφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών

Λίγη ώρα αργότερα σύγκρουσ οχημάτων σημειώθηκε στη διασταύρωση της Ιεροθέου με την Ναυαρίνου. Ευτυχώς και από θαύμα, δεν υπήρξαν τραυματίες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάτρα: Εκτροπή δικύκλου και τραυματισμός του οδηγού - ΦΩΤΟ

 

Διαβάστε επίσης