Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Φωτεινό Αστέρι» ενόψει του Πάσχα

Ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Το Φωτεινό Αστέρι», που υποστηρίζει με τη συνεχή δράση των εθελοντών του άπορες οικογένειες.

Στα γραφεία του Οργανισμού υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Παναγιώτη Καρασπήλιο, τον Γραμματέα κ. Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο, τον Ταμία κ. Δημήτριο Θωμά και τα μέλη, κ. Μαρία Κολοβού – Ρουμελιώτη και κ. Άννα Χονδρολέου, καθώς και μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου, η κ. Γεωργία και η κ. Αγγελική, οπού και τους παρέδωσαν τα τρόφιμα, ενώ είχαν την χαρά να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και στην παρασκευή των γευμάτων για τις οικογένειες μαζί με τους εθελοντές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Καρασπήλιος, ανέφερε ότι «Ως Σύλλογος επιδιώκουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις Οργανισμούς της περιοχής μας που παράγουν σημαντικό και χρήσιμο ανθρωπιστικό έργο, όπως «Το Φωτεινό Αστέρι». Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η έμπρακτη αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και η αγάπη για τον συνάνθρωπο, πρέπει να είναι το «φωτεινό αστέρι» μας  που δείχνει το δρόμο της ελπίδας του Αναστάσιμου μηνύματος στις ψυχές μας. Η στήριξή των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται είναι το βαθύτερο νόημα αυτών των κατανυκτικών ημερών. Σύνθημά μας: Όλοι μαζί και ο ένας για τον άλλον για να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους!»

Ο Σύλλογος ευχαριστεί εγκάρδια όλα τα μέλη και όλους τους φίλους του Συλλόγου που συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς η ανταπόκριση σε αυτήν την πρωτοβουλία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ εύχεται σε όλες και σε όλους καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!