Στέφανος Κασσελάκης για τον Αχαιό Άρη Σπηλιωτόπουλο: Δε σχολιάζω τα του οίκου μου

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος, είτε είναι πρώην πολιτικά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη συνεργασία του κόμματος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολίαζω τα του οίκου μου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο» συμπλήρωσε για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που από χθες, κυκλοφορεί η είδηση ότι εντάσσεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω ότι δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, διευκρινίζοντας ότι «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να χτίσουμε μια κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Σε άλλο σημείο σχολιάζοντας το μπόνους για τους δημόσιους υπάλλήλους, είπε ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν αντίποινα για τους δημοσίους υπαλλήλους όταν αλλάζει η κυβέρνηση ούτε να δίνουμε μπόνους όταν αυτοί είναι φίλα προσκείμενοι…».

Για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Έκανα αυτό που έκανα γιατί αυτό είναι το σωστό…» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε:

«Με χαρά να συνομιλήσω μαζί του. Δεν έχω τίποτα προσωπικό. Απλά πιστεύω ότι όταν πληγώνουμε κόσμο, ο πρόεδρος ενός κόμματος πρέπει να δρα».

Κατέληξε λέγοντας ότι «ο Δημήτρης μπορεί να προσφέρει πολλά στην κοινωνία, έχει ένα μεγάλο μεγάφωνο και έχει καλή καρδιά». «Δεν μετανιώνω για το πώς έδρασα».

«Δεν μετάνιωσα που άνοιξα το σπίτι μου» – Με τον Τάιλερ περάσαμε πολλές δυσκολίες

Για το σπίτι του, σχολίασε: «Δε μετάνιωσα που άνοιξα το σπίτι μου. Να το κάνουν όλοι. Όταν είσαι πολιτικός και ζητάς από τον πολίτη να σου εμπιστευτεί τη ζωή του, πρέπει να είσαι διάφανος».

Για το γάμο του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Θα είναι μία συμβολική τελετή για τις οικογένειες μας και στενούς μας φίλους. Είναι το τελετουργικό κομμάτι, το επίσημο έχει γίνει. Περάσαμε πολλές δυσκολίες. Με τον covid ο Τάιλερ δούλευε 7,5 χρόνια στις ΜΕΘ, περάσαμε covid μαζί στη Νέα Υόρκη με εγκλεισμό.

Κόσμος μας στήριξε. Και επιχειρηματικά εμένα.. Θέλουμε να πούμε ευχαριστώ και να αγκαλιάσουμε όλους τους φίλους μας σε ένα συμβολικό γάμο. Για την υποστήριξη που έχουν προσφέρει στην αγάπη μας. Θέλουμε κάτι οικογενειακό. Είμαι απλός. Ο κόσμος έχει ανάγκη από κάποιον που μπορεί να τον αφουγκράζεται» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Για την Εκκλησία και το θαύμα με το λάδι

«Προφανώς και θα συναντήσω τον Μητροπολίτη Κέρκυρας. Ας με διώξει ο ίδιος. Η πίστη του καθενός είναι προσψπική υπόθεση. Δεν κωλώνω σε τίποτα, έχω καλή καρδιά και θέλω να προσφέρω. Πρέπει άμεσα να φτιάξουμε ένα σχέδιο για την αναδιαμόρφωση της σχέσης Εκκλησίας – Κράτους, να είναι διακριτοί οι ρόλοι. Θα μπω και στα περιουσιακά της Εκκλησίας».

Για το περιστατικό με το λάδι στην κολυμπήθρα που βαφτίστηκε, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Μία ομολογία πίστης, είναι ένα βίωμα, είναι κάτι με το οποίο έχω μεγαλώσει, μεγάλωσα με μια πίστη, με μια εμπειρία σε αυτό το μοναστήρι που με συνόδευσε σε όλη μου τη ζωή, γιατί να είμαστε δήθεν;»

Ούτε εγώ πιστεύω ότι έγινε θαύμα, είναι μία ρομαντική ιστορία. «Το αγουρέλαιο είναι καλό για την υγεία».

Επικοινώνησα με τον Γιάννη Καλλιάνο

«Επικοινώνησα με τον Γιάννη Καλλιάνο, από την καρδιά μου, σε ανθρώπινο επίπεδο. Τον είχα γνωρίσει σε ένα πάνελ πριν ένα χρόνο».

«Τον πήρα τηλέφωνο και τους είπα τα συλλυπητήρια μου».

Σχολιάζοντας το σύστημα υγείας, αναρωτήθηκε: «Είμαστε μια χώρα που πρέπει να βλέπουμε τις μαμάδες μας και τους παππούδες μας να πεθαίνουν»;