Άννα Παναγιωτοπούλου: Την αποχαιρετούν στα social media - Να προσέχεις την Ντορίτα, γράφουν

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, αφήνοντας πίσω της μια πλούσια παρακαταθήκη στην ελληνική επιθεώρηση, την κωμωδία και την τηλεόραση.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος -και όχι μόνο- έσπευσε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου.

Για όσους αγάπησαν την ηθοποιό μέσα από το «Dolce Vita» το αντίο ήταν συγκινητικό, καθώς πολλοί έκαναν μια αναφορά στην τηλεοπτική της κόρη «Ντορίτα» την οποία υποδυόταν η Κατερίνα Ζιώγου, που πέθανε το 2020, νικημένη από τον καρκίνο. Με κοινά τους στιγμιότυπα από τη σειρά του MEGA, οι θεατές έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Να προσέχεις την Ντορίτα».


Το MEGA ανέβασε στο Twitter μία σκηνή της Ντορίτας και της Χριστίνας από τη σειρά, γράφοντας: «Άννα Παναγιωτοπούλου. Για πάντα».


Ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου συγκλόνισε τους θαυμαστές της, που πλημμύρισαν το Twitter με μηνύματα όπως: «Όχι ρε παιδιά δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα ότι η Χριστινα Μαρκάτου η χήρα γνωστό ντοματοπαραγωγου άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή».

Ένα άλλο σχόλιο γράφει: «Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ, γιατί ζουν μέσα από όλους όσοι τους αγάπησαν πολύ». 

Δείτε μερικά από τα σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ