Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Κριός

Η Σελήνη φωτίζει σήμερα τις επιθυμίες, τα ιδανικά και τον τομέα της φιλίας σου, διεγείροντας την ανάγκη να νιώσεις ελπίδα και σύνδεση.  Μπορεί να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σε εμπνεύσουν. Αν και είναι καλύτερη μέρα για συνεργασία ή ατομικές δραστηριότητες, μπορεί να υπάρξει κάποια διαπροσωπική ένταση καθώς η μέρα προχωρά. Αργότερα σήμερα υπάρχει κάποια τάση οι γύρω σου να έρθουν αντιμέτωποι με ευαίσθητα θέματα, παρά το κλίμα αγάπης που επικρατεί.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά σήμερα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, βάζοντας στο μυαλό σου τις ευθύνες, τις αποδόσεις και τους στόχους σου.  Μια νέα προοπτική για την καριέρα σου ή μεγαλύτεροι στόχοι μπορεί να σε εμπνεύσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές.  Ευαίσθητα θέματα πιθανότατα θα προκύψουν αργότερα σήμερα.  Μπορεί να μην είναι σκόπιμο, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και ενώ ένα κομμάτι σου θέλει να το αγνοήσει και να προχωρήσει, ένα άλλο δε θα το αφήσει τόσο εύκολα. Στην πραγματικότητα η αντιμετώπιση ενός ζητήματος μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν είναι η ώρα για βαρετές συνήθειες και αν έχεις κολλήσει σ’ αυτές, θα σου είναι απαραίτητο να κάνεις επιπλέον διαλλείματα ή να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να αναζωογονήσεις τη μέρα σου. Με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο μοιραστείς ιδέες και γνώσεις. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά οι γύρω σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι και μπορεί να καταλήξεις να ανοίγεις το κουτί της Πανδώρας. Μπορεί να προκύψουν άβολα θέματα, αλλά αυτό επίσης σε προσκαλεί να αφήσεις πίσω σου μια μνησικακία ή ανασφάλεια, είτε  αυτό αφορά εσένα είτε κάποιον άλλον.

Καρκίνος

Έχεις πίστη στο ότι μπορείς να κάνεις πράγματα σήμερα. Ένα αίσθημα σκοπού μπορεί να σου δώσει ενέργεια. Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου όλη μέρα, εστιάζεις στο βαθύτερο νόημα και  την κατανόησης και παρατηρείς στοιχεία ανθρώπων και καταστάσεων που προηγουμένως ήταν κρυμμένα ή τα είχες αγνοήσει.  Μπορεί να υπάρξει αυξημένη ευαισθησία αργότερα μέσα στη μέρα. Τα μεικτά μηνύματα θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν. Διάλεξε προσεκτικά τα λόγια σου ή διεκδίκησε δίκιο σου και αντιμετώπισε τις συνέπειες.

Λέων

Είναι μια περίοδος που η καλή συνεργασία με τους άλλους είναι πολύ σημαντική για σένα. Τα σχέδια σου φαίνεται να προχωρούν ή αυτό φαίνεται ότι είναι το ζητούμενο.  Ωστόσο μπορεί να πρέπει να περιμένεις πριν τα μοιραστείς.  Πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιο ευαίσθητο θέμα αργότερα σήμερα, αλλά νιώθεις δημιουργικός και γενναιόδωρος και αυτό θα κερδίσει τις ανασφάλειες σου.  Μπορεί επίσης να λάβεις καλά νέα ή έμπνευση σε ασυνήθιστα μέρη.  Το κλειδί τώρα είναι μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση όσο αφορά τον εαυτό και τους άλλους, όπως ο καθορισμός προσωπικών ορίων.

Παρθένος

Θέλεις περισσότερη τάξη σήμερα, καθώς η ανισορροπία διαταράσσει τη διάθεση σου αυτή τη στιγμή και ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσεις είναι να επικεντρωθείς στο να διορθώσεις τα πράγματα με ένα βήμα τη φορά.  Απέφυγε το άγχος που μπορεί να σου προκαλέσει το να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις και το να μην κάνεις τίποτα άλλο από το να ανησυχείς.  Αντίθετα βάλε στόχο να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο χωρίς  πίεση.  Δεν μπορείς να τα λύσεις όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.  Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αργότερα σήμερα, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να χειριστείς.

Ζυγός

Αυτή είναι μια καλή μέρα για διασκέδαση, παιχνίδι και ευχάριστα συναισθήματα και λιγότερο για την παραγωγικότητα στα επαγγελματικά.  Χρειάζεσαι ένα διάλλειμα από τα συνηθισμένα και νιώθεις την ανάγκη για διασκέδαση και δημιουργική έκφραση. Μπορεί να αναζητήσεις να ασχοληθείς με τα κοινά. Ωστόσο αργότερα σήμερα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια οι αμφιβολίες και οι  ανασφάλειες σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με την ικανότητα σου να μεταδίδεις επιτυχώς το μήνυμα σου ή για τα όσα γνωρίζεις.  

Σκορπιός

Με τη Σελήνη σήμερα έχεις την τάση να προσκολλήσε σε οικεία πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα. Είναι η εποχή του Σεληνιακού μήνα που το check in με τις πιο εσωτερικές ανάγκες σου έρχεται φυσικά και είναι ευεργετικό.  Αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και άνεση που μπορεί να σε προετοιμάσει για μια πιο εξωστρεφή περίοδο.  Μπορεί να νιώσεις πιο ευαίσθητος ή να αντιδράσεις παρορμητικά σε κάτι αργότερα σήμερα και αυτό  μπορεί  να σε βοηθήσει στο να είσαι πιο ξεκάθαρος από ότι συνήθως σχετικά με τα όρια σου.  Δεν είναι καιρός να υποτιμήσεις τον εαυτό σου,  αλλά να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους για να είσαι πιο ρεαλιστής.

Τοξότης

Είναι πιθανό να νιώσεις  ότι μπορείς να επιτύχεις μια καλή ισορροπία μεταξύ ευθυνών και προσωπικών σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και η επιθυμία σου για διαφοροποίηση είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο. Μερικές φορές ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι λίγο υπερβολικά φορτισμένος, καθώς οι γύρω σου μπορεί να μη  είναι ξεκάθαροι στην επικοινωνία τους.  Επίσης παρατηρείς πολύ το τι συμβαίνει γύρω σου.  Αργότερα σήμερα, βλέπεις ότι οι άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι από αυτό που θέλουν να δείχνουν.

Αιγόκερος

Προσεγγίζεις την ημέρα με περισσότερη υπομονή και ικανοποίηση.  Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες ή σκαμπανεβάσματα με τα οικονομικά και τα προσωπικά υπάρχοντα, γενικά έχεις θετικό πνεύμα και δε σου αρέσει να παραμένεις σε προβληματικές καταστάσεις εκτός κι αν έχεις τα εργαλεία για να κάνεις αλλαγές.  Αναζητάς συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί επίσης να υπάρχει ένταση και ευαισθησία στο δεύτερο μισό της ημέρας. Μικτά μηνύματα είναι πιθανά, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι συντονίζεσαι σε πολλαπλά επίπεδα μιας κατάστασης και μπορείς να προσαρμοστείς γρήγορα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη,  δυναμώνοντας την ένταση των συναισθημάτων σου και διεγείροντας την επίγνωση των αναγκών και επιθυμιών σου.   Η διέλευση της Σελήνης μπορεί να σε παρασύρει στο να σκεφτείς ότι πρέπει να εστιάσεις στη συναισθηματική διαύγεια. Δεν είναι εύκολο να κρύψεις αυτό που νιώθεις ακόμα κι αν δεν το  εκφράζεις προφορικά, καθώς τα συναισθήματα σου είναι γραμμένα στο πρόσωπο σου. Μερικές συζητήσεις ή αλληλεπιδράσεις μπορεί να σε προκαλέσουν να αντιμετωπίσεις ορισμένες ανασφάλειες αργότερα σήμερα,  ιδιαίτερα ότι αφορά την επικοινωνία ή τη γνώση.

Ιχθύες

Είσαι πιο ευαίσθητος με ην ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα.  Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για στιγμές ηρεμίας και μοναξιάς για να μπορέσεις να ανασυνταχτείς. Το να αποφύγεις τα φώτα της δημοσιότητας είναι ελκυστικό και μπορεί να θέλεις να μείνεις στο παρασκήνιο προσωρινά, ώστε να μπορέσεις να επικεντρωθείς και να συνδεθείς με τα ενδότερα συναισθήματα και τις φιλοδοξίες σου. Αργότερα σήμερα κάτι που άκουσες μπορεί να το παρεξηγήσεις ή κάποιο νέο δημιουργεί συζητήσεις που ίσως δεν περίμενες να έχεις.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ