Δυτική Αχαΐα: Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το προσφυγικό

στις 7 το απόγευμα

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο τουΝέου Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

 

1.       Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό. Καθορισμός της θέσεως του Δήμου απέναντι στο πρόβλημα. Αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών προσωρινής στέγασης των προσφύγων.
 

Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2.       Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της ψήφισης Διαφοράς Εσόδων – Εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΔΥ που αφορά στο πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨
Εισηγητές: 1) Παπαδοπούλου – Κοκκίνη Πατρούλα, Πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ.

2) Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 

Τα παραπάνω θέματα είναι κατεπείγοντα διότι το μεν πρώτο αφορά την θέση που πρέπει να διατυπώσει ο Δήμος στην σύσκεψη που θα γίνει την Δευτέρα 28.03.2016 στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αναφορικά με το ζήτημα της στέγασης των προσφύγων.

Το δε δεύτερο εξ αυτών αφορά μισθοδοσία υπαλλήλων που στελεχώνουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να ληφθεί η απόφαση αυτή για μην κινδυνέψει η συνέχιση του εν λόγο προγράμματος με την όσο το δυνατό συντομότερο πληρωμή των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης