Γνωστός μπασκετμπολίστας θύμα της επίθεσης στις Βρυξέλλες

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ

Η φωτογραφία του πανύψηλου άνδρα, να είναι πεσμένος στο πάτωμα, βαριά τραυματισμένος και γεμάτος στο αίμα, είναι μια από τις πιο σκληρές και σοκαριστικές που κυκλοφόρησαν σήμερα, μετά τα τραγικά γεγονότα στις Βρυξέλλες.

Ο άνδρας που φαίνεται στην φωτογραφία, ένα από τα δεκάδες θύματα της αιματηρής επίθεσης στο αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail είναι ο γνωστός μπασκετμπολίστας Sebastien Bellin.

Ο 37χρονος μπασκετμπολίστας υπέστη πολύ σοβαρά τραύματα από την έκρηξη, αφού εκτοξεύτηκε σε απόσταση σχεδόν είκοσι μέτρων. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, περιμένοντας να κάνει χειρουργείο.
 
Ο Bellin είχε παίξει για Πανεπιστήμιο του Όκλαντ στην Καλιφόρνια πριν περάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Αυτήν την περίοδο, ο πανύψηλος άνδρας αγωνίζεται για λογαριασμό των Gent Hawks στο βελγικό πρωτάθλημα. Τόσο σύλλογος του, όσο και η FIBA αλλά και η εθνική ομάδα του Βελγίου, με την οποία ήταν διεθνής, ευχήθηκαν στον 37χρονο να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του, εκφράζοντας την συμπαράσταση τους.